Social media

Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Youtube? Hoe profileer je je bedrijf nu het best op social media en welk platform spreekt jouw doelgroep het meest aan? Ik kan je helpen! Met gerichte content, advertenties en het gebruik van sprekende beelden zal het aantal likes, volgers of abonnees gestaag stijgen.


Hoe vertel je het verhaal van je bedrijf? Soms heb je meer nodig dan die pakkende quote op Facebook of die 280 karakters op Twitter. Daarvoor zijn blogs de uitkomst. Wat wil jij jouw volgers (en dus klanten) vertellen? Wat is relevant? Met jarenlange journalistieke ervaring en een neus voor het vertalen van corporate communicatie naar relevante blogcontent help ik jouw bedrijf met het vinden en het vertellen van je verhaal.

 

 

Business Blogging


 

 

Webteksten SEO + SEA

Goed gevonden worden via zoekmachines én tegelijkertijd een pakkende webtekst op je homepage? Die balans is soms lastig te vinden. Hoe verwerk je zoektermen op een natuurlijke manier zonder dat het opdringerig of slordig staat? Die balans kan ik voor je zoeken. Sinds 2015 schrijf en herschrijf ik webteksten voor klein-ondernemers en MKB-bedrijven. Samen tillen we jouw website naar het volgende niveau.


Soms zijn foto’s niet genoeg en komt een boodschap beter over met bewegend beeld. Ook daarin kan ik iets voor je betekenen. Samen maken we een communicatieplan en nemen vlogs en/of informatieve videos op. Zowel de inhoud als het camerawerk als de nabewerking kan ik voor je verzorgen.

 

 

Video & Presentatie


Zij gingen je voor: