Over Mij

Hoi! Ik ben Esmee. Fotografe, schrijfster, olie-siast en mama van Lev Luca.

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website, hier kun je alles vinden waar ik mee bezig ben. En wat dat zoal is? Voornamelijk fotograferen en schrijven. Daar word ik namelijk ontzettend blij van. Mijn persoonlijke blog kun je vinden via het menu bovenaan (of via deze link). Dat is mijn uitlaatklep. De plek waar ik alles wat ik op mijn hart heb vertel. Waar ik mijn creativiteit kwijt kan en waar ik stukjes van ons leven deel. Ondertussen werk ik aan mijn eerste boek en lijkt het me fantastisch deze uiteindelijk uit te brengen. Al vind ik dat stiekem ook ontzettend eng. Tot die tijd kun je mijn schrijfsels dus hier lezen. Houd me van de straat.

In het dagelijks leven werk ik als communicatieadviseur voor een super tof project bij een Mbo-school, fotografeer ik het liefst iedere week een bevalling en doe ik zo nu en dan een freelance communicatieklus.

Verder probeer ik op mijn manier mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld, doe ik mijn best (fysiek en mentaal) goed in mijn vel te zitten. Ik neem jullie in mijn blogs mee in deze onderwerpen.