Fotografie

Op zoek naar een fotograaf in omgeving Hengelo/Enschede? Hier ben ik!

Maar ook als je wat verder weg woont kan ik foto’s voor je maken hoor! Tegen vergoeding van reiskosten rijd ik overal naartoe. Ik ben te boeken voor alle soorten mensenfotografie. Portretfotografie, bruidsfotografie, zwangerschapsfotografie, geboortefotografie, baby en newbornfotografie, you name it, I shoot it. Ook vind ik het super leuk om productfoto’s te maken – maar dat is niet mijn expertise. Ik focus me op bewegende onderwerpen: mensen (en dieren, stel dat je bijvoorbeeld graag konijn snuf op de kiek wil zetten, I’m your gal).

Neem een kijkje in mijn portfolio en bekijk de pakketten op de tarievenlijst. Niet gevonden wat je zocht? Ik kan ook een shoot-op-maat voor je doen. Stuur gerust een berichtje voor meer informatie.

Waar ben je naar op zoek?
Newborn fotografie
Baby fotografie
Zwangerschaps fotografie
Geboorte fotografie
Portretfotografie
Bruidsfotografie

Ook als je gewoon wil kletsen, een keertje koffie wil drinken of een samenwerking aan wil gaan, let me know! Ik ben gek op nieuwe, inspirerende mensen ontmoeten en denk dat we veel van elkaar kunnen leren. Dus ben jij ook een fotograaf in omgeving Hengelo? Dan kunnen we wellicht een keer samen een dagje shooten.

Esmee Droog fotografie werkt vanuit Hengelo maar is ook actief in de volgende steden/gebieden:

Fotograaf Enschede
Fotograaf Twente
Fotograaf Almelo
Fotograaf Overijssel

Ja, ik wil!